Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
This is the second time I've noticed this happen, and both times I have no conscious interaction with the items to understand why/how or even when.

The first time I had two items in my inventory, one item became duplicated and the other was gone.. presumably replaced by the duplicate.

This second time occurred in my active inventory. My Batl'leth duplicated over my other weapon slot giving me two Bat'leths, but no Antiproton splitbeam rifle. Given that it takes 1.2days to get those weapons that kind of sucks, but the fact it has happened again is more disturbing.

I have no way to reproduce or explain this phenomenon.

If it helps, this last event occurred around 5-8PST on my character Ishamael.

I still have the two Bat'leths D=
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-05-2010, 03:01 AM
Same problem here, I made a thread yesterday. http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=132926
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-05-2010, 10:48 AM
I've forwarded this to the development team. They've been looking into other reports of this already.

Thank you both for your Bug Reports! Clear screenshots are always especially helpful.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-05-2010, 11:10 AM
I had a weird duplication issue yesterday also. I have no idea how it happened, which is why I didn't submit a ticket. I use a tetryon split beam rifle all the time, and I opened my inventory and it was in my inventory. At first i was like, oh sweet I must have picked up one as loot, but then i noticed that this one was already bound. So I was like, dang how did I accidentally unequip that rifle? I opened my paperdoll and it was still equipped.

I also noticed that stuff i was picking up was auto-equipping, which is kinda dumb. If i had to guess all of this is related to a bug in the auto-stacking feature that was just added.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-05-2010, 11:12 AM
Had something similar to this happen yesterday as well. I had checked my inventory upon logging in for a few items, then went to the exchange to make a purchase. Undocked from Starbase 1 and when I checked my inventory I suddenly realized I had a second Omega Antiproton Auto-targetting Assault weapon (the first was still equipped). For the life of me I don't know what it replaced (if it even did, the only items I had at the time were hypos, a Bat'leth, and commodities, and from what I can tell they were all still present).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-05-2010, 11:47 AM
Ya I lost my purple rifle also that I bought with daily mission marks. Put in ticket but got the sad canned answer.
Would be nice to get the weapon back or the marks spent on it. Also has anyone talked to a GM ingame before or do we always get the lame canned answer. So far this game as the worse in game customer service of any game I've played very sad.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-05-2010, 01:37 PM
Hey All,

This is a new issue; we are working to get a fix in ASAP. This is similar to the lost ship equipment bug we saw before, and due to that, it is highly unlikely that we will be able to restore items lost in this manner, however we are actively aggregating data on this issue so that we can provide the developers with the "who/what/when/where/why". The current focus is to prevent this from occurring in the future.

Thank you for reporting this!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-15-2010, 01:20 PM
qmiles, and others who experienced the same problem should find their missing item back in inventory after last night's patch. It was accidentally left in a hidden inventory bag, and we had to add some special code to pull it out.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-15-2010, 01:59 PM
Yes, thank you! I forgot to come back here and thank you guys for not only squashing this bug but being able to fix the lost item as well

Much appreciated.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:29 PM.