Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Waypoints not woking
03-06-2010, 10:50 AM
For some reason waypoints are not working everytime i set them my bridge officers run off and start attacking mobs in quests alone and get killed seems i have no way to stop this now making some quests really hard to finish.

I think it was the ai change in last patch that messed it up, sometimes waypoints on certain maps work some they don't, i even had some bo's that were stuck they kept trying to jump but were stuck in one spot on certain maps.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-07-2010, 08:47 PM
I haven't been able to get the way points to work consistently since release. Most of the time the way points just don't work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-07-2010, 10:20 PM
Don't use the "attack my target button" because BOs often start to do flanking action if there is enough space what means they leave their rallypoints. There are very few siuations in the game where it's necessary to give the "attack my target" command to the BOs. Just let themself pick targets and they will stay at their rallypoint.

However, I think this will be fixed earlier or later.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:06 PM.