Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I've had this ticket out since the 26th of February and no one has done anything. I'm getting tired of being blown away during almost every battle.

This is what my ship weapons and shield show. it doesn't matter if I buy new ones or not because every weapon for my main character shows half damage and shields are only 35% of what they should be.

Resilient Shield Array MK VII [cap] [reg]
Rare ship shield
1,763 Maximum Shield Capacity
(5% Absorption 5% Bleedthrough)
59 Shield Regeneration every 6 seconds

Quantum Torpedo Launcher MK VIII
1,299 Kinetic Damage (153 DPS)

Disruptor Beam Array Mk VIII
90 Disruptor Damage (72 DPS)


This is what they should show.

Resilient Shield Array MK VII [cap] [reg]
Rare ship shield
5,060 Maximum Shield Capacity
(5% Absorption 5% Bleedthrough)
169 Shield Regeneration every 6 seconds

Quantum Torpedo Launcher MK VIII
2,599 Kinetic Damage (306 DPS)

Disruptor Beam Array Mk VIII
180 Disruptor Damage (144 DPS)


I'm getting very annoyed, I lose shields so quickly during battles its not funny. I can win against 1 bird of prey, but if there is more than 1 I'm doing all I can just to survive. and as we know birds of prey come in groups of 3.

I got killed the other day by a group of 8 enemy fighters they blew through my front shields on the first salvo and I was down to 50% health, and it went down hill from there. its bad enough that the shields are so low but all my damage is half of what it should be.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-09-2010, 07:57 AM
quick question: you bought a runabout?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-09-2010, 08:41 AM
Quote:
Originally Posted by Flash_Flauschson
quick question: you bought a runabout?
Yes I did.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-09-2010, 08:48 AM
Thank you. That did it. as soon as I discharged the runabout everything went back to normal.

Edit. The weapons did in any case. the shield is still a bit glitched Not nearly as bad but just a bit.

now shows

Resilient Shield Array MK VII [cap] [reg]
Rare ship shield
4,676 Maximum Shield Capacity
(5% Absorption 5% Bleedthrough)
156 Shield Regeneration every 6 seconds


and should be

Resilient Shield Array MK VII [cap] [reg]
Rare ship shield
5,060 Maximum Shield Capacity
(5% Absorption 5% Bleedthrough)
169 Shield Regeneration every 6 seconds
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-09-2010, 11:14 AM
I had the same problem. Went to a ship yard and swapped to another ship, then back to my permanent ship and everything is fine now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-09-2010, 02:02 PM
Quote:
Originally Posted by Dzav View Post
I had the same problem. Went to a ship yard and swapped to another ship, then back to my permanent ship and everything is fine now.


Thanks I'll give it a shot.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:16 AM.