Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
i have been playing for 4 months now and i have only just noticed that the deflector and warp nacelles "glow" dosent work, i have asked around and nobody knows what to do, i have retuned the graphics and checked the card but nothing seems to work.
Has anyone else encountered this problem, if so can you do a quick post and explain if you had it solved.
i would be very grateful.
Catain tovok
USS VOYAJER
FLEET: PROTEUS
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-19-2010, 02:07 PM
this is fixed on tribbile in sector space the warp nacells glow on full impulse.
this is coming in update 1.2
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-19-2010, 02:46 PM
has this problem happened to you, and is it only for full impulse and sector, not all the time everywhere?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-19-2010, 03:26 PM
to my knowledge its only in sector space and you glows white really bright.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-19-2010, 04:30 PM
I'm not sure what USS_Enterprise_J is describing is the same thing that lepard1997_pie is talking about.

On Tribble, there is a new feature that increases warp engine glow according to your throttle setting (you're also moving at warp speed in sector space, not impulse).

I think what lepard is talking about is that his ship is missing nacelle and deflector dish glow in general in system space and sector space. Do you have any screenshots to help describe this better?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-20-2010, 12:01 AM
this is it, its ether black or white, depending on were you are.

http://docs.google.com/leaf?id=0BzmR...ut=list&num=50
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-20-2010, 07:02 AM
Quote:
Originally Posted by USS_Enterprise_J
to my knowledge its only in sector space and you glows white really bright.
The bright glow of the nacelles at the moment is a graphic bug. It was stated as a known bug in the notes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
05-20-2010, 09:06 AM
so can anyone tell me whats wrong? i still dont know, its like black sometimes... not always really bright.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:18 AM.