Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi there,

is it just me or is ground combat generaly unplayable at the moment.

For example: "Server not responding" and severe lag on all maps.

I have given up to play for the time being. Waiting for the fix. This occured in the Zenas expanse as well as DSE in Gamma Orionis sector block.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-31-2010, 01:12 PM
It's not just you, but you're certainly in the minority.

Just out of curiosity, are on dial-up?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
06-01-2010, 07:30 AM
Quote:
Originally Posted by Peregrine_Falcon View Post
It's not just you, but you're certainly in the minority.

Just out of curiosity, are on dial-up?
I am not on dial-up. I have currently DSL 16000 and a perfect gaming card that can play STO on the highest settings without stuttering or anything. The first time I had noticed this bug or whatever we can call it was yesterday.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
06-01-2010, 03:24 PM
Quote:
Originally Posted by Bracknell
I am not on dial-up. I have currently DSL 16000 and a perfect gaming card that can play STO on the highest settings without stuttering or anything. The first time I had noticed this bug or whatever we can call it was yesterday.
If you log completely out of the game and reboot your computer do you still have problems staying logged on?

Is it possible that the fault is with your ISP? Or with your hardware?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
06-01-2010, 05:06 PM
Quote:
Originally Posted by Peregrine_Falcon View Post
If you log completely out of the game and reboot your computer do you still have problems staying logged on?

Is it possible that the fault is with your ISP? Or with your hardware?
I have almost no stuttering (only after entering a system and one of those anoying pop up windows appears) now after rebooting my computer. My hardware seems fine. No damage or error warnings. All drivers are updated to the latest version.

I don't know about the ISP though. What could go wrong there?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:33 AM.