Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Flagships not spawning?
07-25-2010, 04:22 PM
Is there something wrong with the flagships not spawning? I thought they spawn at every mission completion right by the spawn point but I've been completing them left and right with no flagships spawns.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-25-2010, 05:10 PM
I just fought 3 Flagship mobs in Sol DSEs in the last hour.

So they are there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-26-2010, 03:56 AM
Yea, occasionally I'll switch instances and poof they'll be there in a completed one when I zone in and I'll clear 2 or 3 of them in a row, then all of a sudden, no matter how many instances i complete they don't show up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-26-2010, 04:19 AM
Quote:
Originally Posted by BrooklynKnight View Post
Yea, occasionally I'll switch instances and poof they'll be there in a completed one when I zone in and I'll clear 2 or 3 of them in a row, then all of a sudden, no matter how many instances i complete they don't show up.
Is there any chance that this issue is one of those % of chance of occurring at a given point or time, and you hit the lucky times it did not happen? I know many items are programmed into the game that way, "Support Fleets" when Hull goes below 50% and things like that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
07-26-2010, 04:23 PM
I have no idea what the issue is. All I and my fleet members know is that when we're trying to get the flagships they aren't spawning correctly. We'll complete the instance and fly all around and they never spawn.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:26 PM.