Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Phasers need auto fire
09-20-2010, 08:17 PM
Though I've been playing video games since they first came out and have been using a computer since the Mac, I never had any hand or wrist problems till this game. I now wear a wrist brace on my right hand from the never ending phaser firing. I think phasers should be automatic and we can do torpedoes manually.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
09-20-2010, 08:55 PM
There is an autofire, go into options and go to the bottom of the Controls tab, change it to one of the options. After that right click any weapons you wish to autofire (they should now have a green boarder).

It's been in the game for ages now...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
09-26-2010, 01:22 PM
I'd appreciate autofire in ground combat, though.

Or at least a more responsive UI so that I don't end up smashing buttons. Sometimes it seems as if the cooldown is swallowing the firing command even though the interface has shown the attack as ready. You often end up wasting potentially valuable seconds.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
09-26-2010, 02:58 PM
There is autofire on ground just like in space.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
09-27-2010, 02:03 AM
the auto-fire doesn't work for me... I have turned it on and it never fires without me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
09-27-2010, 06:04 AM
Ok make the changes listed above in the Options window, then right click the weapon on the weapon tray to set it to autofire. It will be outlined in green when it is set properly. For ground, right click the weapon attack on the hotbar, and it will be outlined in green when set properly.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:05 PM.