Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Re-Train
10-26-2010, 07:25 AM
Is it possible to change your character's class (Tactical/ Engineer/Science) with a re-train? If not, is there any way to do it in or out of game? I have found myself not quite liking the tactical class with my foremost character and I want to change him to an engineer (I have played an engineer klingon and loved it). I don't want to "fish" around for a good character, I already know that I want to be an engineer, I just did not know that when I first started. I have spent a lot of time with this character and I really don't want to start a new character and have all that time wasted.

Thanks,
Quiiliitiila
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-26-2010, 07:26 AM
Sorry there is no way of doing it, you have to start over.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-26-2010, 08:32 AM
You have to start over, but consider this an opportunity. Now that you know what traits do what, and what races are good at what, you'll be able to make a better engineer than if you had just switched the class of your old character.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-26-2010, 10:37 AM
Never consider a reroll wasted time.
You learned something, right? Then your time wasn't wasted.

Mail all of your unbound stuff to yourself, use the Exchange to move your credits to an alt and just do it. It's the only way.


Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:26 AM.