Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Can't make test character
12-02-2010, 03:49 PM
I was in the middle of playing around with some of the tools in the foundry, when the game crashed. When I attempted to log back in, my test character was gone.

The option to make a new one is greyed out, so I can't get back in there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-02-2010, 03:52 PM
They temporarily disabled the Foundry to fix some bugs
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-02-2010, 03:58 PM
Quote:
Originally Posted by Aevn
They temporarily disabled the Foundry to fix some bugs
To be more specific, the servers are hammered and they need to improve the architecture surrounding how people access and publish data.

The Foundry itself is quite good but the components surrounding it need buffing due to popular demand.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-02-2010, 04:13 PM
Ah... gotcha. Thanks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-02-2010, 04:14 PM
I just got kicked too. Am excited about all the choices though! Xmas has come early!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-02-2010, 04:16 PM
Thanks for beating me to the response, folks.

The Create Content button / New Character while on the Create Content tab will become clickable when the Foundry is activated again. I do not have an ETA on the next Open Beta test, but we will post an announcement on the forums when it happens.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
12-02-2010, 04:18 PM
0-o I'm still in the editor... it didn't kick me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
12-02-2010, 04:21 PM
Quote:
Originally Posted by Terramak
Thanks for beating me to the response, folks.

The Create Content button / New Character while on the Create Content tab will become clickable when the Foundry is activated again. I do not have an ETA on the next Open Beta test, but we will post an announcement on the forums when it happens.
Sounds like you got the load/stress testing aspect done already. You can see now just how amped players are for this feature. Pity I wasn't able to have a look before I could get home from work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
12-02-2010, 05:13 PM
Quote:
Originally Posted by Terramak
Thanks for beating me to the response, folks.

The Create Content button / New Character while on the Create Content tab will become clickable when the Foundry is activated again. I do not have an ETA on the next Open Beta test, but we will post an announcement on the forums when it happens.
this post is confusing. it makes us think that this was planned but the sticky says that this is just to fix some issues. I was writing a big rant on the thing haha.

:-) gotta check those stickies i guess :-)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
12-02-2010, 04:22 PM
Quote:
Originally Posted by Darren_Kitlor
To be more specific, the servers are hammered and they need to improve the architecture surrounding how people access and publish data.

The Foundry itself is quite good but the components surrounding it need buffing due to popular demand.
well I think that puts an end to any stipulation that foundry was a bad idea and only developers
should make missions :p

That has been replaced with.....OMG .....must...make....it....bigger, need more processing power.

so ends Dec 2 with the total migration of the holodeck population to Tribble
poor Tribble

meow
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:04 PM.