Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Azlesa broken ?
07-09-2011, 07:53 AM
My LG KDF characters canīt enter the BG version of the Azlesa expanse anymore !

The option doesnīt show up in the dialogue box, only the LG version and "not now".

Is this intentional ? My fed chars have no problem with entering the RA versions of BīTran.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-09-2011, 08:37 AM
That's so we can't farm data samples anymore...
Seriously, tho...
Do you have the Lt Gen version open?
You want to have the BG version of the expanse open, not the Lt Gen..
try it now

*edit* took me a cple days, but after testing this myself, yep, can't enter the Azlesa expanse on the BG lvl unless you're BG or less. My Lt Gen cannot do anything beside the Lt Gen exploration anymore...
So...guess no more farming the yellow data and can't earn Marks of Exploration anymore.
Begin ticket bombardment.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-09-2011, 09:08 AM
Quote:
Originally Posted by KBFLordKrueg View Post
That's so we can't farm data samples anymore...
Seriously, tho...
Do you have the Lt Gen version open?
You want to have the BG version of the expanse open, not the Ly Gen..
try it now
It never mattered if you had any version "open". You could always enter those freely.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-10-2011, 09:26 AM
You can still pick up the BG mission and the daily for Azlesa Expanse. Yet we are unable to access the BG zone, to get the marks of exploration. So we are unable to do this daily at LG, in addition to doing the emblem dailies. On the Fed side you can still enter B'Tran, and do daily to get the marks of exploration.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
07-12-2011, 07:29 AM
Quote:
Do you have the Lt Gen version open?
I tried it again this morning both with the LG version active, and after I finished LG and cleared that off my list. I even dropped my old "Chart Azlesa BG" mission and retook it. BG Azlesa is inaccessible regardless of the LG version's relative state. Considering that Explor Marks are how I usually gear up my Boffs, I'd appreciate it being turned back on soon so I can play with some of the new weapon refits on my away team.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
07-12-2011, 08:32 AM
Quote:
Originally Posted by Akuv
I tried it again this morning both with the LG version active, and after I finished LG and cleared that off my list. I even dropped my old "Chart Azlesa BG" mission and retook it. BG Azlesa is inaccessible regardless of the LG version's relative state. Considering that Explor Marks are how I usually gear up my Boffs, I'd appreciate it being turned back on soon so I can play with some of the new weapon refits on my away team.
At least Iīm not the only one then. I hope the devs have this on their radar, it ruins my Azlesa runs.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
07-12-2011, 11:33 AM
Quote:
Originally Posted by KBFLordKrueg View Post
That's so we can't farm data samples anymore...
Seriously, tho...
Do you have the Lt Gen version open?
You want to have the BG version of the expanse open, not the Lt Gen..
try it now

*edit* took me a cple days, but after testing this myself, yep, can't enter the Azlesa expanse on the BG lvl unless you're BG or less. My Lt Gen cannot do anything beside the Lt Gen exploration anymore...
So...guess no more farming the yellow data and can't earn Marks of Exploration anymore.
Begin ticket bombardment.
Updated....
Why oh why oh why must every update create a bug swarm...?
Maybe we get each fleet member to send a bug report every week (daily will just irritate them) until it's at least addressed by something other than the generic reply "Ty for submitting your bug report, it is under investigation"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
07-12-2011, 04:35 PM
It feels as though the Fed side get more than us here on KDF.
With the B'Tran cluster, it was a 24 hour thing. Then they changed it to every 30 minutes.
Why can't we get that for the exploration marks as well for the Azlesa Expanse??

I agree that this totally sucks donkeys.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
07-21-2011, 12:31 PM
After the latest patch, I still canīt get into the BG Azlesa expanse with my LG characters.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
08-07-2011, 09:02 PM
Same with me, I thought it might have been buggy because I am playing like the second or third toon I ever made (and the only one that spammed exploration missions enough to get to 51).

Also thought the procedure may have changed and I just wasn't "hip" to what happened.

I also googled the issue and found nothing.

Glad to see some concurrence that it is broken and I am not just having a geezer moment.

m--
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:05 PM.