Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
My latest engineer toon is bugged.

I have gained the max amount of skill points 72700 and spent them all with nothing spared, even wasted a respec and spent them all again. still nothing.

I can't buy my LG ship because it says i'm not LG . However i have completed the all the promotion quests and bought all the ships from every tier. I have two ships from the BG rank tier and no ship tokens left except 1 starship plaque and i cant use it because its says im not LG.

My skill bar is stuck on major general 6 and it wont rank me to LG1

I have been back to the great hall 3 times, no promotion quests are available and there is nothing in my missions list as being left uncompleted or available to take.

I have a support ticket created and am waiting a response.

Ticket Number = #1167458
Screenshot = LINK
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-28-2011, 10:22 PM
I'm at MG2 right now. I hope they can fix the issue you are having with ranking to LG1
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-05-2011, 01:46 PM
Just to keep it in one place, Viper, you mentioned this screenshot shows the situation, correct?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-05-2011, 04:21 PM
yes

10char
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
08-06-2011, 07:07 AM
I had this happen to one of my KDF characters ages ago. I did find a way around it, but I'm afraid I tried quite a few things and don't remember exactly what I did that worked.

If you haven't already, try forcing J'mpok to talk to you while physically being next to him through another mission. If you don't have one active, you can take one on replay. You may or may not actually have to complete the mission, but what you want is for him to bring up a mission options choice or a dialog with a back button, and see if he has anything else open because it's possible that it's just the prompt to talk to him initially that got lost.

The only other thing I can think of to try is to log out and exit the game while standing next to J'mpok, and then log back in. The game seems to run more checks for current status when initially logging in and that may trigger/reset something.

Good Luck.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
08-06-2011, 09:01 PM
Quote:
Originally Posted by Inspired View Post
I had this happen to one of my KDF characters ages ago. I did find a way around it, but I'm afraid I tried quite a few things and don't remember exactly what I did that worked.

If you haven't already, try forcing J'mpok to talk to you while physically being next to him through another mission. If you don't have one active, you can take one on replay. You may or may not actually have to complete the mission, but what you want is for him to bring up a mission options choice or a dialog with a back button, and see if he has anything else open because it's possible that it's just the prompt to talk to him initially that got lost.

The only other thing I can think of to try is to log out and exit the game while standing next to J'mpok, and then log back in. The game seems to run more checks for current status when initially logging in and that may trigger/reset something.

Good Luck.
Unfortunately that does not work.
The character should have auto levelled to LG1 once the skill points were spent but it hasn't happened

Quote:
Originally Posted by Solar_Searcher
If I may make a suggestion, You might want to think about posting that Ticket Number so that if any Info is shared from the Forum to GM's, They can Maintain Continuity with your report and the thread.
Updated initial post with screenshot and ticket number, just in case
They can link my @handle to my tickets though so i don't think that's an issue here, but whatever helps cant hurt
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7 Cant level to Captin
07-31-2011, 07:43 AM
Im having trouble leveling to Captin, i hit well over Commander 11 and spent all my skills but nothing happens.
I still have the promotion Commander quest but its stuck on Choose startship which i did but it didnt seem to update even though i chose one and equiped it. I dont get it there is no option to level? what am i doing wrong? please help??
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8 One more thing
07-31-2011, 07:47 AM
Also how do i contact Atari to ask them whats wrong,? i see no Contact us option?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
07-31-2011, 07:54 AM
In the top right hand corner next to the map is an icon with a "?" on it. That is where you can report the bug.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
07-31-2011, 08:01 AM
ok just to clarify you have;

spent your skill points - just double check. sometimes you can get yourself into a mess by needing to spend say 200 points if you have maxed out all of the tier 1 skills when you only have 100 points available. try gathering a few more points then spend them to see if that helps.


got the promotion mission from quinn.

gone to the shipyard.

bought the galaxy, intrepid or the defiant (made sure its in your inventory), as maybe all you ship slots are used or you accidentally grabbed the wrong ship.



if done all that then its very odd. if my memory serves me you should level up to captain 1 as soon as you spend all the skill points. so it really sounds like a skill point issue to me. its hard to tell without seeing it myself.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:57 AM.