Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 No slipstream for klingons?
10-22-2011, 03:02 AM
I have got both my fed and my klingon up to max rank but my klingon does not have slipstream.

anyone else had this? At first i thought it was tied to the ships itself, but my klingon is using a higher level ship than my fed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-24-2011, 02:24 PM
I am actually getting this but on my Fed. I am curious though what type of engines are you using. I am using one of new sets from STFs I wonder if that is tied to it, I have not tried removing it to see.

I thinking this might be part of the issue just because of the modified graphics for the warp 9.99 and the slipstream effect could make for a messy combination.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-24-2011, 02:56 PM
Try spending all your skill points. Once I spent all my skill points I got the slipstream.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-25-2011, 08:56 AM
Ah good point.. With the change that I didn't have to spend it all to get VA that could be it I have not looked I bet there is like 200 points left unspent hahaha

Thank ya sir!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
10-25-2011, 02:45 PM
yes same here. i did not realise during a respec i left 100 points off. once i put that back in i was ok.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:53 AM.