Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 ESD Load Time
10-27-2011, 11:25 AM
ESD is taking forever to load from a teleport from the academy, this seems to be a new problem since the patch on the 27th.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-27-2011, 11:42 AM
Actually it has been like that for the last 2-3 weeks...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-27-2011, 11:49 PM
Quote:
Originally Posted by Obsidian_Phoenix76
Actually it has been like that for the last 2-3 weeks...
Not from the academy, that worked fine for most up to now..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-28-2011, 12:09 AM
This bug has been live on holodeck since S4 went live. And yes it does happen from SFA to ESD, earlier tonight i actually got kicked from the game because it took more than 15 minutes to load ESD...and that was going from SFA (on tribble).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
10-28-2011, 08:53 AM
Almost got kicked myself this morning. By the time ESD loaded I was marked as being idle. It's to the point where I'm just not going to go to ESD on tribble anymore.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
10-28-2011, 09:06 AM
Yup I just bypass ESD most of the time now.

The issue does not seem to hit everyone, but it affects both my VA that I transferred over and my Captain that I made on Tribble.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
10-28-2011, 09:27 AM
96.8% loaded, server 700S+ idle, trying to dock to ESD from SOL. Can we get this fixed soon?



EDIT: And now I just got kicked from server. Seriously, when will this be fixed?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:59 AM.