Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Loading Stuck
12-03-2011, 06:08 AM
My loading screen is stuck on 96 if i enter ESD or DS9 now its take 2 hours just to get in And its not my internet
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-03-2011, 06:12 AM
Turn your graphics to minimum. If ESD is crowded, it is possible to lag so badly you never get in. That's what happened to me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-03-2011, 06:14 AM
thanks ok il try
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-03-2011, 06:17 AM
Its still happening this is crazy
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-03-2011, 06:18 AM
Happened to me multiple times since the patch. Only fix was to force close STO and relog.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-03-2011, 06:19 AM
It happened to me a couple weeks back when on Tribble.

Try backing all the way out to your desktop, and open your launcher. Before logging in and engaging, click on options and click "safe mode" and then login and see if you can get to ESD. It worked for me that time.

Not a great fix, I know.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
12-03-2011, 06:24 AM
This really needs to be fixed its a rage bugg it makes you so annoyed if ur transferring into maps like the cure]

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:20 AM.