Go Back   Star Trek Online > Feedback > PvP Gameplay
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
So on the latest episode, Al Rivera (lead designer) was on the show, with some players, to discuss the exploit. You can see it here.

"It'd be curious you guys seem to know more about this than we do, which it is starting to sound like you actually might.." - Al Rivera

A funny old line, but a depressing one none the less. So, after all this time, all this promise of us not being ignored despite numerous protests and attempted explanations, promises of all bug reports being read, and still, to this date, they do NOT understand what the problem even is, or have any idea how to reproduce it.

How is this even possible? Is this STO Vegas? Does what happens on the forum, stay on forum? I am truly disappointed. And these guys were just talking about shields too. *Le sigh*.

I guess if you guys want to get heard, try getting on STOked somehow, because if they talk about it, it suddenly matters.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-13-2011, 11:31 AM
Thanks STOked.

Give enough clues there?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-13-2011, 02:21 PM
Hahaha, and this guy is working for Cryptic? They should hire Era, since he solved the chat malfunction problem with displaying moar heals. ^^
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-13-2011, 02:33 PM
....facepalm
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-13-2011, 02:54 PM
Judging by what I saw in the video, that particular bug/exploit has been around since beta. Hopefully it has finally been squashed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-13-2011, 03:31 PM
So... players have provided all this information in bug reports several times over the last months. And yet the info failed to reach the systems designers, only making it through an external channel. This, to me, indicates some serious flaw in the QA process, and I urge Cryptic to investigate where this issue got stuck and why.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
12-15-2011, 08:19 AM
Quote:
Originally Posted by Foxrocks
Judging by what I saw in the video, that particular bug/exploit has been around since beta. Hopefully it has finally been squashed.
it has been. It was discovered quite by accident back in beta, and has been around in three forms since that time.

the give away now is just watch for the double shield damage numbers, its a dead give away that the person is using the exploit. Text is showing both shields taking damage, thus 2 columns of damage.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:28 AM.