Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Problem with Fluid Dynamics
05-05-2012, 05:46 AM
When on the Time to Surface part of the mission, after I destroy the last Undine ship and am supposed to escort the Hylasa ship to the departure portal, the Hylasa ship disappears from the map and I am unable to complete the mission. This happens every time I start Time to Surface over and over again. Im pulling my hair out! Any tips of this? I did a GM report.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 135
# 2
04-15-2013, 07:24 AM
Quote:
Originally Posted by Archived Post View Post
When on the Time to Surface part of the mission, after I destroy the last Undine ship and am supposed to escort the Hylasa ship to the departure portal, the Hylasa ship disappears from the map and I am unable to complete the mission. This happens every time I start Time to Surface over and over again. Im pulling my hair out! Any tips of this? I did a GM report.
intentional bump - I'm having issues with all the undine missions...right now having this exact issue....
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 527
# 3
04-15-2013, 08:18 AM
Same here but the ship doesn't disappear. It wont start moving for me.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
# 4
05-13-2013, 03:02 PM
Just got stuck with the ship not moving when the escort part comes up. Got an idea and tried, it worked fine (to my surprise)

When the ship does not move and if you have the "Ventilate Plasma" ability, use it on the ship, it will make it move.

I did that (with a friend) 1 hour ago, it saved our evening
Survivor of Romulus
Join Date: Sep 2012
Posts: 535
# 5
05-18-2013, 08:25 PM
Quote:
Originally Posted by Archived Post View Post
When on the Time to Surface part of the mission, after I destroy the last Undine ship and am supposed to escort the Hylasa ship to the departure portal, the Hylasa ship disappears from the map and I am unable to complete the mission. This happens every time I start Time to Surface over and over again. Im pulling my hair out! Any tips of this? I did a GM report.
The escort part is as far as I can go.
NO to ARC...Keep it in Beta

RIP KDF 2014-07-17 Season 9.5
Ensign
Join Date: Apr 2013
Posts: 5
# 6
07-12-2013, 01:23 PM
i closed out thinking the escort was bugged, but it seems like it just took a few minutes where the gekli goes in a slow circle before heading toward the exit of fluidic space then accelerates beyond max combat speed (maybe about 45% of my full impulse?) until a battleship spawns at the exit and let me complete it.

so if it seems like it's not moving, just give it a minute. they said the great one was hurt after all.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:42 PM.