Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
When are engine trails going to be fixed?

They only show if u enable maco, borg or omega engine visuals, if u take em off they disappear.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-13-2012, 08:58 PM
Also, my warp out animations never look the same without the engine trails.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-13-2012, 09:13 PM
??? I don't have Maco, Borg, or Omega engines, and I can see my engine trails?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-13-2012, 09:14 PM
Heh, I *wish* my engine trails would disappear...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-16-2012, 03:17 PM
Quote:
Originally Posted by Shelkart.Marne
Heh, I *wish* my engine trails would disappear...
I just tried out the breen set and I have to say +1 for being able to turn them off as well.

Dang, they're bright.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-13-2012, 09:37 PM
Quote:
Originally Posted by Darkfader1988
When are engine trails going to be fixed?

They only show if u enable maco, borg or omega engine visuals, if u take em off they disappear.
Well of course they would disappear if you disable the visuals. that is the point of having the disable visuals option.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-14-2012, 05:12 AM
I can see my engine trails just fine. Borg, Aegis, Omega, and regular non-set engines.
(I'm using DX11 with all the video options turned as high as they can go)

The only engine trail issues i ever see are with the Aegis set, when there is a lot of background visuals. (like a random generated exploration map and there are lots of asteroids, and I'm going Full Impulse so my trail is long and very bright). The Aegis engine trail will flicker instead of staying solid in those situations. But that is unlikely to be related to the OP's issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
05-14-2012, 09:07 AM
My engine trails (set visuals disabled) are hit or miss. It's not a huge deal to me so I haven't actively tried to figure when they disappear, or if it's consistent at all. I've got low settings, DX9.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
05-19-2012, 09:29 AM
Quote:
Originally Posted by metl View Post
Well of course they would disappear if you disable the visuals. that is the point of having the disable visuals option.
I mean the trails you have without any gear on smartass.

Red+blue for fed and Purple for jemmy i.e.. sometimes they appear but not always... Sometimes they are just gone.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10 How to activate impulse trail
05-14-2012, 09:04 AM
How do you activate the impulse and warp trails. (I have the lowest posible video settings because i have a crappy computer but i see others impulse trails) Im a commander and i have efficient impulse engines.
Thanks. Any help is MUCHappriciated
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:10 AM.