Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,048
# 1 Second Wave
07-06-2012, 05:37 PM
..........

Last edited by oldkirkfan; 09-20-2012 at 02:17 PM.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 10,686
# 2
07-06-2012, 05:57 PM
yeah, make sure you don't warp out while in combat....
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,048
# 3
07-06-2012, 07:11 PM
..........

Last edited by oldkirkfan; 09-20-2012 at 02:17 PM.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 10,686
# 4
07-07-2012, 01:33 PM
No I mean don't warp out while in "Red Alert" status. A lot of time the game will give you the option to warp out by clicking the dialogue button, but if you do that while in Red Alert it seems to confuse the game.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 36
# 5
07-07-2012, 05:20 PM
Quote:
Originally Posted by oldkirkfan View Post
Second Wave is bugged.

After the end space battle, it warps me to Bajor, but doesn't let me finish the mission.

I have tried 4 times, always the same result.
This happened to me a few nights ago, but when I retired it the following day I had no problem.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,048
# 6
07-09-2012, 12:28 PM
..........

Last edited by oldkirkfan; 09-20-2012 at 02:17 PM.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 10,686
# 7
07-09-2012, 03:26 PM
don't click the prompt in the text window while at red alert. It's the only thing I know of that fixes it.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,048
# 8
07-09-2012, 04:36 PM
..........

Last edited by oldkirkfan; 09-20-2012 at 02:17 PM.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 10,686
# 9
07-09-2012, 05:07 PM
weah, but.... since the mission usually completes during combat the window sometimes pops up while your ship is in red alert status. OTHER space combat oriented missions don't let windows like this one pop up during Red Alert, but for some reason this one does.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 790
# 10
07-17-2012, 12:32 AM
Quote:
Originally Posted by oldkirkfan View Post
Second Wave is bugged.

After the end space battle, it warps me to Bajor, but doesn't let me finish the mission.

I have tried 4 times, always the same result.
There are so many threads about this it makes my head spin sometimes. I have said it in them and I will say it here. This is just sheer laziness when it comes to fixing things. This bug has been around since the mission first came out, and is still there

The fact it is still around after being reported so many times ingame and on the forums is just laziness and makes a joke of the mission.

Time to get it sorted Dev's, we're sick of using the bug report feature on this mission!!!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:16 AM.