Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,616
# 1 Mirror universe
07-13-2012, 11:23 AM
Any one else getting serious lag when that blue smear is on screen?
Actualy reading things pefore posting will make you look smarter than yelling loudly. Reading comprehension is aparently a lost art.

Not everything you see on the internet is true - Abriham Lincoln
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 62
# 2
07-14-2012, 03:52 PM
hell yes,it used to be on the no win scenario on tribble but they took it off to help,now its here
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,448
# 3
07-14-2012, 04:07 PM
No issues here. I do have my bloom at just 30% though (although they might have nerfed how much those things bloomed anyway).

Dusty graphics card?
nynik | Join Date: Dec 2009
<Dev> Oaks@dstahl: *checks for CBS listening devices in the office*
Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 278
# 4
07-14-2012, 06:29 PM
Its the bloom on those lights. No matter even if Bloom is off they are still a problem.
I average 40FPS everywhere but in that event (at 1920x1080)
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,616
# 5
07-15-2012, 03:17 AM
maybe they should look into this since im not the only one.
Actualy reading things pefore posting will make you look smarter than yelling loudly. Reading comprehension is aparently a lost art.

Not everything you see on the internet is true - Abriham Lincoln
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:55 PM.