Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
# 1 Game Crashing at Memory Alpha
07-16-2012, 08:51 AM
Like the title says, my entire game crashes whenever I go to Memory Alpha. When I load the launcher again, it has to run a check of all the files before I cam play the game, and all is ok.....until I visit MA again, and the cycle happens again.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 482
# 2
07-16-2012, 08:58 AM
I had the crash to desktop at Memory Alpha last night. I decided not to risk it again and left the planet as soon as I got back into the game.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,007
# 3
07-16-2012, 09:18 AM
You have an error.log within the root of your install or the directory right above it. Please check to see if you;re getting some sort of crash or error report.
---
Took 20 minutes to get that screencap and her arm is still doing through the armrest
Dr. Mike's Steak Dinner

35 Starbase Projects done. 715 Projects remaining
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 14
# 4
07-16-2012, 09:29 AM
I'm having the same problem. It never did it on the holodeck and then I got on tribble last weekend during the major testing and every time I went to Memory Alpha I would get as far as the second hall and the game chashed. Since season 6 went live I now have it happening on live as well.

I filed a ticket about it when it was just on tribble and again when it happened on live.
After it happened to me again last night as I logged back in I saw someone else that seemed to stop running as in totaly frozen in the hall and disappeared and just as they disappeared another person appeared right beside me and I knew right then I was not the only one having this problem.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
# 5
07-16-2012, 09:37 AM
Quote:
Originally Posted by mikewendell View Post
You have an error.log within the root of your install or the directory right above it. Please check to see if you;re getting some sort of crash or error report.
Nothing on the log
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 14
# 6
07-16-2012, 10:14 AM
One other thing is when the crash reporter pops up on my screen I don't even have a chance to put anything in the comment part before it disappears.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 22
# 7
07-16-2012, 02:31 PM
I have been experiencing this as well since season 6. It happens in the second hallway in from the transporter. The first time I went ahead with the file check at the prompt. The other three times I just started the game again as normal. It has happened every time I've gone to Memory Alpha since season 6.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:38 AM.