Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
# 1 Missing character
07-17-2012, 07:57 PM
I logged into star trek online yesturday to find that my one and only character was missing . the game wanted me to make another character. How can my character just disappear? Please! replace my character.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 401
# 2
07-17-2012, 08:41 PM
A. have you not played for a while? If so try relogging a couple of times. Dormant characters are farmed off to risa for a break while you enjoy real life.. or a backup server. relogging brings them back eventually

B. did you log into holodeck or tribble?

In Game: @Liath | STO Join Date: Jan 2012 | PWE Join Date: Feb 2009
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
# 3
07-18-2012, 03:11 AM
Quote:
Originally Posted by eiledon View Post
A. have you not played for a while? If so try relogging a couple of times. Dormant characters are farmed off to risa for a break while you enjoy real life.. or a backup server. relogging brings them back eventually

B. did you log into holodeck or tribble?
thank you so much, you were right i logged on for the 3rd time and there i was . i guess the old saying is right 3rd time is a charm. Thanks again!
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
# 4
01-22-2013, 09:27 PM
Sorry to bump this thread but I also have missing characters. I havn't played literally since the first couple weeks of launch. Thinking of finally giving it another shot and have noticed I have no characters. Any help?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,167
# 5
01-23-2013, 06:56 AM
Quote:
Originally Posted by heyu99 View Post
Sorry to bump this thread but I also have missing characters. I havn't played literally since the first couple weeks of launch. Thinking of finally giving it another shot and have noticed I have no characters. Any help?
Since Launch, there has been...
  • Mandatory Password changes for the Account
  • Change of Account Database from Cryptic to PWE
If you have not done the Password Change, or the merger of your Cryptic account with your current PWE account, you will have to contact PWE Support to have this done.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
# 6
01-24-2013, 09:43 AM
Quote:
Originally Posted by grouchyotaku View Post
Since Launch, there has been...
  • Mandatory Password changes for the Account
  • Change of Account Database from Cryptic to PWE
If you have not done the Password Change, or the merger of your Cryptic account with your current PWE account, you will have to contact PWE Support to have this done.
Thanks I got it figured out now. I hadn't merged accounts yet, so all good now!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:34 PM.