Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 20
# 1 tholian equipment requisition
08-09-2012, 10:55 PM
ok i jusy got 3 of the elite boxes and when i open them i got nothing from any of them is this just me or what i know that if worked fine last week
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 90
I had the same problem today. I have 4 Elite, 4 Advanced, and 3 Standard - I have a total of 6 items out of them. Some worked, some didn't - I have 1 Elite worked, 2 Advanced, and 2 Standard. (not quite sure exactly).

But yes I think there must be a bug. They had this bug in the Tribble test system, however I hadn't seen it in Holodeck until now.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 28
# 3
08-11-2012, 08:28 PM
I also had several boxes today that opened and there was nothing.

I also might note - I've never gotten anything but suits from the boxes, never any weapons or anything else.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 195
# 4
08-11-2012, 08:33 PM
oh no, not again (said the nuclear-missile-turned-potted-plant)


this was a bug during the TRIBBLE testing that was supposed to be fixed during Tribble


one month...record?
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
# 5 still
08-12-2012, 03:12 PM
I am extremely upset. I just lost 2 elites, 1 rare, 2 uncommon requesitions. I dont get to play very much, and when I do I hate being ripped. Bug or not.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,257
# 6 Fix This Now!!!!!
08-12-2012, 07:00 PM
I have opened 4 boxes which I got from the hard missions, 2 vanished, nothing in them. Later I bought 15 boxes from the exchange at 350K each, out of 15 boxes only 9 opened. Cryptic you owe me some EC. SUCKS BIG TIME. I am not going to open any more boxes or run these missions again until this is fixed!

FLTCDR SRS FLEETS - S.R.S. - S.R.S. ACADEMY - SRS GUARDIANS - SRS KDF
Join Us www.srs-fleet.net/html/join_srs.html
Survivor of Remus
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 7
08-12-2012, 09:28 PM
I had ythis happen to me today. I wrote a bug report, which I'm sure will not be sen by anyone since there are still bugs around from Beta that I wrote up.

The second thing I did was write a GM... This is BS and needs to be addressed right away ....

you owe us for the boxes that were empty ... FIX THIS NOW!!!!!!!!!!!!!!!!

Sometimes I wonder why I even bother to write bug reports since the bugs are bot being fixed ...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:27 AM.