Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 61
# 1 Server Issues!
09-30-2012, 06:41 PM
The Last couple of nights while I have been playing STO I have been getting frequently The Red Server not Responding notification! and it has been happening a tad too many times although I don`t get disconnected everytime this happens but the fact that it has been happening way too many times! anybody else having this issue?
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 237
# 2
09-30-2012, 07:13 PM
I get this all the time, especially if I log on past midnight my time (-5 GMT.) It's gotten so bad that I don't even bother.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 24
# 3
10-02-2012, 08:17 PM
It's bad.....real bad....I have NO issues with downloading anything...watching movies online.....or any other online game........however with STO anytime after about 7pm Central ....and weekends....forget it...
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
# 4 Server issues
10-03-2012, 01:54 AM
Yes, it seems that after they did a major patch two weeks ago things have gotten worse.
Until yesterday is was just here or there but like tonight it happen about 9 times and does
them really close in groups. Can be a big pain.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,387
# 5
10-03-2012, 02:01 AM
Dunno if this helps anyone. When I get the server not responding message I change my wireless channel and that fixes it for me. But I think that would only work depending on where you are in the world etc etc etc.
Live long and Prosper
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 184
# 6
10-03-2012, 01:53 PM
Did you try this yet?
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=404021

It fixed all the problems I was having.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:57 AM.