Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 8
What's going on with the launcher?

Worked fine last night, but upon trying to log in this morning, my username was missing from the login box, and the launcher just hangs at the "patching" step & won't progress.
I can't even get it to check the files or anything.
Looking round the forum I'm not alone in this, but no word from support on what's going on.

This is really frustrating, just when I was starting to enjoy the game again.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 32
# 2
10-31-2012, 02:26 AM
I have had this issue a couple of times in the last fortnight, I cleared my Cache on my browser and temp files which seems to have cleared the problem
known as @graham6410 in game

General Vukna of the A.K.S Bortas, preparing to conquer the Delta Quadrant
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 883
# 3
10-31-2012, 04:08 AM
I am having the same issue. The launcher is frakked since the zen promotion update....

Edit: cannot play the game period. I load up via the game shortcut bypassing the launcher and it times out trying to connect to the account server...

Last edited by darkenzedd; 10-31-2012 at 04:11 AM.
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 55
# 4
11-01-2012, 04:27 PM
Quote:
Originally Posted by darkenzedd View Post
I am having the same issue. The launcher is frakked since the zen promotion update....

Edit: cannot play the game period. I load up via the game shortcut bypassing the launcher and it times out trying to connect to the account server...
I have the same issue as you exactly happening here. The only difference is I haven't updated the client since September. Tried to login and as soon as I hit the "login" button it crashes.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:50 AM.