Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 69
# 1 Slingshot fun and other stuff
11-18-2012, 11:02 PM
I'm having a fairly fun issue, and I'm not sure where to put it so it's going here for the time being. I've been trying to get some things done on my Klink toons, and it's getting extremely hard to do anything. The one that I have been able to log-on to is getting slingshotted backwards by about 5 seconds while everything else continues to move normally, I'll end up unable to shoot at other ships while they continue to shoot me and I continue to take damage, and when I tell the game to log out of that character, it does nothing. I then tried to log-on to a Fed toon, to see if it was just a KDF thing or not, and I couldn't even get in as it kept kicking me from the log-in server. I don't know if these issues are due to a large number of people on the server or not, but I was playing just fine yesterday. I'm gonna try again shortly, and if things are working right, then I don't know. Hopefully the problem's resolved itself, but I doubt it. If it hasn't, hopefully you all can help me out. And so everyone knows, there's no problem with my net connection, it's a 50Mbps cable connection, and I got here just fine, so that's not the problem.

Edit: I've just tried again and no luck, same issues. When I log-in I can't go anywhere and half the map stuff and my weapons icons don't show.

Last edited by chakitty; 11-18-2012 at 11:41 PM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:49 PM.