Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 39
I try naming my character Kaleb, but whenever I try, it says I already have a character by that name. I don't have a character by that name. Please fix. Thanks.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,265
# 2
11-30-2012, 02:32 PM
Do you have a ship by that name? The game doesn't see a difference between ship and character.
Ship Dedication Plaque by Voporak

Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,968
# 3
11-30-2012, 06:02 PM
Do you happen to have a bridge officer by that name?
I use to be with it. But I don't remember what "it" was. Now what I'm with isn't it, and what's it seems weird and scary to me.
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 39
# 4
11-30-2012, 09:53 PM
No, no ships, checked all my toon's BOffs just to be sure, but I don't.
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 39
# 5
12-01-2012, 04:02 AM
Just tried other names, it turns out that I can't create any characters with even random names, keeps saying I already have characters by that name. I've tried every single race, gender.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,849
# 6
12-01-2012, 04:05 AM
Are you sure you have an open character slot for the faction you are trying to create a character for?
As a time traveller, Am I supposed to pack underwear or underwhen?

Not everything you see on the internet is true - Abraham Lincoln
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:54 AM.