Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 26
# 1 B'Tran cluster (Vice Admiral)
12-22-2012, 02:11 AM
I keep trying to do explore systems in B'Tran cluster vice admiral and i keep loading into a blue empty map on entering system to explore with 1 security officer as if I was beaming down to a ground mission where I should be entering a space zone. There are no options to abort mission or beam back to ship. I had to use tranwarp to location for energy credits for a story mission to get me out of the map. This happened 2x today already. Never seen this bug before


Just went into delta volanis cluster to explore systems there and got a crc error crash

Last edited by asassinx0; 12-22-2012 at 02:19 AM.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 5,236
# 2
12-22-2012, 03:12 AM
Sorry to hear you are encounter problems. But afraid you got the wrong Bug Report fourm. This is for the Foundry. What you want is here:

http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69


Second, Devs need to know what zones are bugged so they can track it down. So next time it happens, you need to file a Bug Report. And when you mention it on the forum, include the ticket number. That way the problem can be looked up fast and hopefully is soon in the works.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 21
# 3 Explore Cluster "Empty map"
12-22-2012, 04:43 AM
Hi there, well I was exploring the B'Tran cluster with my engineer. She then got put onto a Empty map as it is called, which is a blue area with nothing in it. The only way to escape was by using a transwarp to another mission. Once I got out, I went back to finish my daily in B'Tran.

But, I suddenly crashed and was thrown to my desktop, with an error saying the "map don't match the one on disk". Oddly, I got fed up and started with my Tac, she had the same issue. Every system I try, I get chucked back to desktop, and forced to verify files.

I submitted a ticket which is "14178886" and I hope this can be fixed, as the daily is a pain in the bottom to do.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 710
# 4
12-22-2012, 05:21 AM
Not limited to B'tran, or star clusters for that matter.

I've just spent the last three hours trying to complete a star cluster mission in the Eridan Belt and only one out of every 15 systems I went into didn't put me into this blue 'empty map'. Was using zone chat to speak to some other people in there and some of them had been doing normal missions and been sent there too.

Clearly something got messed up big time in yesterdays patch. Wish they'd patched on Wednesday as originally planned as at least then we may have had a fix before the Christmas holidays.
Join date is wrong, I've actually been around since Beta.
99 little bugs in the code, 99 little bugs.
Take one down, patch it around.
127 little bugs in the code...
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
# 5
12-22-2012, 09:20 AM
I can escape from empty map using: episodes missione -> transwarp for energy credits.

It's WORK!!!!! Use this!

Thank you.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 19
Entered a mission in the Arucanis Arm and it opened up with my Capt. and BO's surrounding in a Blue screen. The ground hud is there, can move around but in total blue.
Can't abort/warp/cancel mission. Exited the game, came back...same thing/blue place. Logged in with other toons okay.
Lieutenant
Join Date: Nov 2012
Posts: 80
# 7
12-22-2012, 10:25 AM
You can escape by queueing for something, or as reported in another thread using a 'transwarp for energy credits' option on an episode.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
# 8
12-22-2012, 10:33 AM
There's an even cheaper way. Visit your bridge, then return to the tactical screen.
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 9
12-22-2012, 10:48 AM
Going from bridge to tactical hasn't worked for a lot of people, the only sure fire was transwarping out of there.
Every time go to Arcanus arm and do a mission (the 3 systems tour) it not only takes me to
"Empty map#7" as it says above the minimap but the exact same time many others are transported there as well.
I tested this three times and it happens every time not only do I end up there but others suddenly do as well, so it can't be coincidence.
The last time there was somebody else and his BO's in the empty map with me we had transported there at the exact same time.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 542
# 10
12-22-2012, 07:31 PM
I've had a similar problem, I assume it's related.

Diplomatic Investigation, Arucanis(sp) Arm.

Entered it, CTD on the loading screen with this error.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:07 PM.