Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 668
First 3 mins i log in i get a server respond and i did not even load in to esd yet.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 158
Anyone else getting the response, "Server Not Responding" when loading an area at around 40?

i3-2100 3.10GHz
8GB Kingston HyperX Fury Blue 1333Mhz DDR3 RAM CL9
ASUS DirectCU II GTX 660 OC 2GB GDDR5
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,062
# 3
01-31-2013, 01:02 PM
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 7,009
# 4
01-31-2013, 01:02 PM
Same everytime new content goes live...

Perfectly normal... no worries.
My name may say "PWE member", but I will never be.
-NEVER Forget the Screwups and ignorance made towards the people who supported the game through 2011
Don't look silly, don't call it "Zen-Store" - Don't waste devs time, Post proper bug-reports - I don't like Gekos
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 358
# 5
01-31-2013, 01:03 PM
Quote:
Originally Posted by anazonda View Post
Same everytime new content goes live...

Perfectly normal... no worries.
^^

just go play another game like i am, and wait till people start hopping off then jump on, no worries this last till feb 15
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 57
# 6
01-31-2013, 01:04 PM
also have bad lag loading between servers up to 75 seconds and my rep system was reset..
Career Officer
Join Date: Oct 2012
Posts: 294
# 7
01-31-2013, 01:05 PM
if you keep your expectations for cryptic as low as possible, they can't ever let you down. Course that would mean conceding defeat on your part...
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,883
# 8
01-31-2013, 01:07 PM
No not at all. Just flew the new ship. Finished the episode.
Man, didn't realize that It wasn't the Undine being manipulated by the Iconians.
It was the federation manipulating the Iconians to manipulate the undine to infiltrate the federation.
Wow!
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,609
# 9
01-31-2013, 01:08 PM
Yup, it took about 4 minutes just to login to my main klingy character.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 74
# 10
01-31-2013, 01:15 PM
I'm getting the same thing, it's starting to really anger me
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:20 AM.