Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 16
# 1 Failure to load the game
02-01-2013, 06:27 AM
Whenever I try to play sto, it either won't load the log-in page, or it will let me log in but fail to connect to the main server to patch my launcher, anyone else getting this problem? Also it only started after I re-installed sto after my younger sister deleted most of the core files, could it be that some of the files bugged/duped themselves causing the launcher being unable to connect to the server?
Captain
Join Date: Nov 2012
Posts: 644
# 2
02-01-2013, 06:30 AM
Quote:
Originally Posted by aftershock98 View Post
Whenever I try to play sto, it either won't load the log-in page, or it will let me log in but fail to connect to the main server to patch my launcher, anyone else getting this problem? Also it only started after I re-installed sto after my younger sister deleted most of the core files, could it be that some of the files bugged/duped themselves causing the launcher being unable to connect to the server?
You can't get in-game cause the game is down for maintenance until 8am pst
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 16
# 3
02-01-2013, 06:33 AM
Ok, only problem is I dunno what time that is GMT, and also it says the server is still running, does that mean staff are testing anything new to the game?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:31 PM.