Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I recall reading awhile ago that if you updated the game to some patch number then you would not be able to play the game today and would have to re download it. Well i just finished downloading it through steam and when i started the game it updated to st.0.20100108b.10. Is this ok? I cant find the post pertaining to the update, and all i remember was that if it ended in a 1 it was bad. So am i screwed here or will it be the ok version once the game goes live?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 07:07 AM
Quote:
Originally Posted by crusader8463 View Post
I recall reading awhile ago that if you updated the game to some patch number then you would not be able to play the game today and would have to re download it. Well i just finished downloading it through steam and when i started the game it updated to st.0.20100108b.10. Is this ok? I cant find the post pertaining to the update, and all i remember was that if it ended in a 1 it was bad. So am i screwed here or will it be the ok version once the game goes live?
Do me a favor... take this 'st.0.20100108b.10', go to search and type that in... press enter. What happens?
It's the correct version btw.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 07:10 AM
Steppenrazor has not had his coffee yet.

Yeah it is the right version,the warning yesterday was about the client download not what the launcher would patch to today.You are all set.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 07:13 AM
Quote:
Originally Posted by Sinhealer
Steppenrazor has not had his coffee yet.

Yeah it is the right version,the warning yesterday was about the client download not what the launcher would patch to today.You are all set.
Actually i've been trying to help people on the boards all night. You should see some of the trash around here. I'm ready to /wrist. I really have a whole new respect for the devs/mods on these forums after the horrors i've seen tonight. Wow, just wow... there is no describing the terror i felt.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 07:14 AM
Quote:
Originally Posted by SteppenRazor
Actually i've been trying to help people on the boards all night. You should see some of the trash around here. I'm ready to /wrist.
Hang in there mate,not long now and you cant very well play with blood all over your keyboard
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 07:11 AM
Quote:
Originally Posted by SteppenRazor
Do me a favor... take this 'st.0.20100108b.10', go to search and type that in... press enter. What happens?
It's the correct version btw.
Your trying to trick me aren't you? Your secretly a Klingon and you don't want us to be able to play and your trying to make me blow up the internet by searching that secret auto destruct code! I wont fall for your Klingon trickery this time! JUST TO BE SURE NO ONE USE THE SEARCH FUNCTION!:p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-12-2010, 07:11 AM
Quote:
Originally Posted by crusader8463 View Post
Your trying to trick me aren't you? Your secretly a Klingon and you don't want us to be able to play and your trying to make me blow up the internet by searching that secret auto destruct code! I wont fall for your Klingon trickery this time! JUST TO BE SURE NO ONE USE THE SEARCH FUNCTION!:p
Short answer? Yes.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:16 AM.