Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 stuck as character in space
01-12-2010, 02:19 PM
After beaming back to my ship from an away mission I am now my character avatar in space, not my starship. I cannot maneuver or move to the next system that was on my mission list.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 02:20 PM
Quote:
Originally Posted by skew View Post
After beaming back to my ship from an away mission I am now my character avatar in space, not my starship. I cannot maneuver or move to the next system that was on my mission list.
Funny, I teleported down to a mission and was a space ship on a ground mission... No kidding. Opening bug for tha too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 02:21 PM
just had exactly the same issue, trying to log out and back in now to see if it helps.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 02:21 PM
Yeah, i was a ship inside the station with characters jumping all around me lol.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 02:22 PM
i was an avatar in space as well....
mine was going from the earth station to my ship from the admirals office.
i cant get back in to log the bug now...

ill keep trying.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 02:23 PM
Just had the same problem I just waited and 30 seconds later I was back on my ship.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-12-2010, 02:26 PM
I also had this problem. I became an avatar in space. The only way I could move was to hold both mouse buttons and run sideways with "A" or "D" keys. No weapons.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-12-2010, 02:41 PM
Come on peoples!!!!!

Screenshots, we need screenshots....

Sounds freaking hilarious.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-12-2010, 02:49 PM
yup same thing happened to me. had to log out cause I couldn't do anything.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-12-2010, 02:55 PM
Quote:
I would expect this to be database lag at the server side, what it sounds like is its not sending your client the avatar data. which suggests to me that the server that handles everything related to where you are, what should load etc is having problems with all the requests from people. I suggest a relog but i dont know if it would help in this 'Climate'
From the same problem with starship in station
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:51 PM.