Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Sol System loading forever
01-12-2010, 03:42 PM
ive been waiting for sol system for an 1hr and a half and then when its done it says disconnected this is rlly annonying and as of this moment it is still loading!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 03:53 PM
i cannot believe this!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! its still loading
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 03:58 PM
Same thing here...other posts say its not an uncommon experience. I tried rolling another toon, now the starter map is full! Hopefully we'll see a fix soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 03:59 PM
Same thing for me, started loading the Sol system after the borg encounter. First time I left it for almost 2 hours. Tried several times to close the application and relog into the server. Thus far reaches about 1/4 loading on the bar then sticks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 04:17 PM
well my whole bar was full and its just stayed there like it is there forever
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 04:27 PM
i cannot believe i payed for this just to wait......
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:46 AM.