Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 164
# 1 Lag/stall/Disconnect
03-06-2013, 12:10 PM
Hi,

lags and disconnects starts again.I couldn't join to stf and DC then I back to with safe login I got leaver penalty 1 hour:/ Also EU proxy totally doesn't work now for me.

I checked up my net speed on speednet.It's normal as it was.

I reduced visual options but still stalling,laggy and unplayable.Just did borg alert with terrible lag.

Is it world wide issue or server side?

Regards,
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 81
# 2
03-06-2013, 03:23 PM
IMHO the lag starts when the US is coming online after school/work/diner. To me it seems like a server capacity problem. It's far from stability during primetime
P2W is Pay to Play for me, what else? Duh!
Republic Veteran
Join Date: Aug 2012
Posts: 490
# 3
03-06-2013, 08:44 PM
Can also depends on backbone issues. One resource I use is

http://www.internetpulse.net/

It can alert you to internet problems here in the US. If there are several in the yellow and the red, then there is a significant problem. You can also try a tracert to see how many hops you are taking to get to the server. The more hops, the more DC issues you will have. Also look at your ping. The lower the ping, the better.
_______________________________
To answer your question, yes. - @Executive_Emily - I have a Website? Oh, yeah! I do.
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 128
# 4
03-07-2013, 06:09 AM
there is a number of threads regarding this issue, I just hope today's maintenance will do some good

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=572821
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:54 AM.