Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 361
hey there, since im out of internet at home, ive been playing in a public pc, ive allways received the email with the one time code for the login, but for some reason today that didnt happen, im sure the email related to the account is the same
it's not the ship or the build, it's the atitude
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 47
# 2
03-21-2013, 01:41 PM
are you sure this pc isnt already added to you list ? or may be email is in your spam for some reason ?
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 3
03-22-2013, 11:40 AM
got the same prob
tryed changing emails but it has to send to the first so you can use new one it just dont happen
Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 361
# 4
03-23-2013, 04:27 AM
problem solved, thanks
it's not the ship or the build, it's the atitude
Starfleet Veteran
Join Date: Nov 2013
Posts: 645
# 5
09-17-2014, 01:48 PM
im having the same issue. i am posting in mutable threads to try and get a response
--------------------------------------------------------------------------------
[Season 8] Holodeck crashes on startup [CLOSED]
We got kicked out of our home!
Waaaaaaaaaaaaa *sniff*
Starfleet Veteran
Join Date: Nov 2013
Posts: 645
# 6
09-17-2014, 01:53 PM
fixed just this moment,
--------------------------------------------------------------------------------
[Season 8] Holodeck crashes on startup [CLOSED]
We got kicked out of our home!
Waaaaaaaaaaaaa *sniff*
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:50 AM.