Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Bug: Space to ground
01-13-2010, 05:25 AM
I did search but I've not noticed this posted. When I beamed in to Earth space dock my ship appeared instead of my char and when I beamed in to space my char appeared instead of my ship.

This has happened a couple of times I did open a bug report about it anyone else experenced this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 06:05 AM
Haven't been my character in space yet, but have had my ship beam down to Vega and to Earth spacedock. There was a screenie somewhere of someone with their avatar floating in space, so you're not the only one.

I'm running a 9800gx2 card with Win 7 Pro 64bit with latest drivers from nvidia's site.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 08:54 AM
I've been on today since the patch it hasn't happened the only other thought I've had is maybe it's something to do with all the people on the game yersterday and the lag but we will have to seen tonight when it gets full again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 09:16 AM
I had the same bug happen to me, it corrected itself however after I received a hail during the mission I was working on. It happened before the patch for me as well.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:28 PM.