Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Averaging 4 FPS ?!?!?
01-13-2010, 11:12 AM
At the moment I am getting between 2 and 5 FPS. Specs are:

ATI Radeon 2900XT 512MB
2.4 Ghz Core 2 Duo
2GB RAM
Win 7 32 Bit

I played it this morning ( started the tutorial) and it was fine, after the space segment when you land again, it then got really terrible.

Any fixes for this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 11:15 AM
Same happended to me the other day, I'm going to assume you've tried to reboot and what not, still having issues...

I'd recommend re-installation, hopefully you kept your dl files. I know I am
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 11:16 AM
Quote:
Originally Posted by Shotox21 View Post
Same happended to me the other day, I'm going to assume you've tried to reboot and what not, still having issues...

I'd recommend re-installation, hopefully you kept your dl files. I know I am
Yeah, I updated my graphics drivers before I started playing it this morning. I do not see how my system/drivers could have changed in 2-3 hours
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 11:18 AM
Remember that Cryptic is prolly updating this game like mad fire. One memory leak and bam, stuff doesn't work.

Did you get your FPS up?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:16 AM.