Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi guys,

the only major bug I have discovered are the times when the ship is a person when its suppoed to be a ship and also vice versa. Both are immovable when they are in their incorrect form. I took some screen shots and you I have seen it happening to other players in the game also, especially at Spacedock

http://img27.imageshack.us/img27/1073/bug3k.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/6712/bug2fd.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/6485/bug4.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/853/bug1k.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 01:56 PM
This particular issue seems to be server side lag, as it were. Your character will become either ship or person as it is supposed to if you wait about a minute or two. It's almost as if the client beat the server to the punch, and it's playing catchup.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 02:47 PM
happened to me
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 02:49 PM
There are several threads about this already. It is usually lag, although I've heard reports of people actually being able to fly around and shoot and things on planets (every time its happened to me I am stuck in place).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 02:55 PM
I get this a lot, personally, I love 'running' through space!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:55 AM.