Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 login screen
01-13-2010, 08:58 PM
For some reason my loginid and password stopped work after the latest patch. I'm getting an "unable to authenticate" message.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 09:40 PM
I got that for a little bit. Then it would authenticate but tell me I was not allowed to access the server at this current time for some reason. I can not get back into the game. ):
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 09:46 PM
Think it's down for maintenance right now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 09:48 PM
The authentication server was down a little while ago. It's back up .. just waiting for the game to be up as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 10:07 PM
Ok so it's 1:04am EST and I still get "not allowed to login".. are people playing now?? seems so...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 10:13 PM
I'm getting the same message as you (not allowed to log in at this time).

Update: At login their message says that they are extending the server's downtime to 12:00am. That's Pacific time, so those in the east have to wait until 3:00am. Basically, the answer is that the server is still down.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:26 PM.