Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Major ATI Bug?
01-14-2010, 01:26 PM
It seems that everyime the server decides to crash or go down for maitenence, it kills my computer. A full out crash to nothingness as if the power went out and it only does it when the server crashes. Either theres a bad kill code somewhere but they should kill everyones login like in WoW instead of causing your tower to bite the dust constantly. I checked all my temps, scanned my memory and even did a scan on my raid array and nothing stands out, this is the only game my computer does this to and its almost sickening. Running Ati 4890's in Crossfire.


Asus Formula III Mobo
Phenom 2x4 955 @ 3.21ghz
6gb 1333 (non-oc'd) ram
XFX 4890 Dual graphics cards in crossfire
Raid 0- Dual 10k rpm velociraptor hdd's with 1 1tb backup drive
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-14-2010, 01:35 PM
I'm running a 4870, and I have BSOD (page fault related to the ATI Driver), both times while running ground missions on Starbase 24. The game looses track of everything I have done in that system after my crash.

Driver Packaging Version 8.661-090923a1-083739C-ATI
Catalyst™ Version 09.10
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 6.14.10.7008
2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{B0499C0E-EF69-4489-AB7D-F192D6C8F31D}/0000
Direct3D Version 6.14.10.0700
OpenGL Version 6.14.10.9026
Catalyst™ Control Center Version 2009.0925.1707.28889
AIW/VIVO WDM Driver Version 6.14.10.6238
AIW/VIVO WDM SP Driver Version 6.14.10.6238
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-14-2010, 06:32 PM
YES. I have the same problem with Starbase 24 and my ATI 5770. The game crashes and hard locks my computer everytime I try to play through it, requiring a reboot. Doesn't happen anywhere else.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-14-2010, 06:45 PM
same here (only in Star Base) with 5770's in crossfire...weird
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-14-2010, 08:12 PM
I'm also having the crazy flickering problem, even with settings set all the way to low (HD5770) Ive heard of some people fixing similar problems in other games by enabling geometric instancing, but that option doesn't seem to be available in my catalyst control center anymore (must have been too helpful so they removed it)

it pretty much makes the game impossible to play, Ive managed to blindly stumble my way to the surface of vega, but it's gotten impossible to work around now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-14-2010, 08:55 PM
spider - your sig is hillarious!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-14-2010, 10:11 PM
I get the same issues on my 4870. It keeps crashing with some issue with the dx9 driver doing ground combat with the klingons.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:16 PM.