Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Items Will Not equip
01-17-2010, 11:45 AM
Sometimes when i click to equip a weapon or something onmy character or ship it will not equip same thing even if i drag it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-17-2010, 11:54 AM
It is, it is just lagging a few moments behind. Give it a sec and it will catch up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-18-2010, 01:50 AM
There is still a problem when equiping a bounded item from inventory by rightclicking it and press "equipt", then the question pops up if you wanne use it as it will be bound to you. Either way you accept it or not the item stays in your inventory, it will not be equipted.

So you have to open the inventory and status-window and drag and drop the item and press OK on the question rather it will be bound or not. After accepting it, the "equipt"-function works correctly for that item.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-18-2010, 05:40 AM
i have had this issue but with a BO. i completed a mision and picked a science officer. i found it in my inventory. i right click and equip. the officers requests to join my crew. i click recruit/join. nothing happens!!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:48 AM.