Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 522
# 1 Cant change outfits.
05-16-2013, 02:17 PM
Ok so I have a total of 9 outfit slots on one of my Orion toons and I cant switch to the last two in my selection. It works for all my other toons sept this one. I paid good money to expand my outfit slots and I submitted a bug report but no change has happened yet. Anyone here have any ideas? Or devs please care about your customers?

Last edited by lexusk19; 05-16-2013 at 02:21 PM.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 11
# 2
05-16-2013, 03:24 PM
Hi lexusk19,

I got the same problem two days ago and I could solve it:
Go to a dressmaker and try to use one of the new slots and make a new uniform. You must try which of the new slots are useable. I bet you had 3 slots before?
You will also have to rebuild two outfits. The other outfits will stay in the menu but you will be able to switch uniforms again. Just ignore the "bugged" slots.
Hope, this helps you.


Greetings from Germany

Martin
Career Officer
Join Date: Nov 2012
Posts: 391
# 3
05-16-2013, 04:44 PM
Do you have the KHG armor equipped? If so, disable your armor visual, and that will do it.
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 522
# 4
05-16-2013, 05:03 PM
I can use all my slots except the two last ones, they are just dead on this toon. And yes I have KHG but I always keep visuals off, I use a custom outfit of it.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 18
# 5 Tribble test server
05-17-2013, 04:24 AM
Last night I was purchasing new uniforms for my crew of Romulans and my Reman female
The problem came when i tried purchasing with in game credits not that Zen crap,
just to make my Reman look Stylish.
Regular relaxed fit Purple clothes appeared on her instead of the Reman suit I bought.
So, I went ahead and fitted her with the Romulan-Starfleet alliance uniform instead.
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 522
# 6
05-20-2013, 08:21 PM
I bring this up again because after 2 tickets to PWE I am still hearing nothing from them. The glitch is still there and I cant access something I paid for. Starting to to feel like PWE has stolen my money.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:43 AM.