Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Processor Name: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8600 @ 2.40GHz
Videocard Name: NVIDIA GeForce 9600M GT
Installed Memory: 2,042.80 MB
Windows Version: Windows XP (5.1.2600) Professional

My Spec's

Having no problems in Close Beta what so ever (FPS 60 and runing as perfect as it can get)

ever since Open beta started i been having Very low FPS (around 20 to 25 with /showfps 1 )
and Lag issues

and cryptic post with a fix? or does cryptic needs new hardware? ,

help please
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-18-2010, 04:31 PM
mate try setting cpu affinity to one core i did it with mine cpu usage went from 100% with dual monitors and firefox running to maxing out at 80% at star base battles with 20 something other peeps
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-18-2010, 04:34 PM
Quote:
Originally Posted by skymonster
mate try setting cpu affinity to one core i did it with mine cpu usage went from 100% with dual monitors and firefox running to maxing out at 80% at star base battles with 20 something other peeps
why 1 core ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-18-2010, 04:44 PM
alot of new games dont have their ability to use both cores just right so it takes alot of system resources or at least more than it should to change it you

open waindow task manager>click proccesses tab>sort by user name>scroll down till you find GameClient.exe>Rightclick go down to set affinity>make sure only one box has a tick in it doesnt matter which
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-18-2010, 04:46 PM
Quote:
Originally Posted by skymonster
alot of new games dont have their ability to use both cores just right so it takes alot of system resources or at least more than it should to change it you

open waindow task manager>click proccesses tab>sort by user name>scroll down till you find GameClient.exe>Rightclick go down to set affinity>make sure only one box has a tick in it doesnt matter which
i have to be in game right to find gameclient.exe ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-18-2010, 04:49 PM
yeah you have to have the game running
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:24 PM.