Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 48
# 1 May 25th: Still Can't log in
05-25-2013, 02:21 PM
Ever since the LoR release, I've been unable to login for one reason or another. At this moment, the current patch is the a.21 version and I still crash before the character selection screen pops up.

I notice that the apology about this problem, and assurances that it's being worked on has been removed, so I'm left to wonder, will this not get fixed?

If you also cannot log in, please post here: describe your machine, OS, and the problem. This might be the only support ticket that gets through to them.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 48
# 2 Wineskin user
05-25-2013, 02:26 PM
iMac with Nvidia GeForce video card, 256 Mb vram
Attempting with both wineskin 1.51 and 1.60
Attempted both wines with established login and freshly made login.
1.5.1 gets through the loading screen, the music starts playing, but the character screen doesn't load. Black scan bars will show up at the lower part of the screen, then the freeze. Music will loop indefinitely. 1.6 freezes somewhere in the loading screen, no music, no video interruptions.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 725
# 3
05-25-2013, 02:31 PM
2011 macbook pro, windows bootcamp 7. worked fine before the lor expansion, now get as far as the cryptic loading screen and it crashed. love how they removed the "its being looked into" portion of the top post.
<a href=http://tinyurl.com/msywqm5 target=_blank>http://tinyurl.com/msywqm5</a>
Chillax. No Ego. No Drama.

Like my alien? Watch THE VIDEO
Need custom graphics for you or your fleet? Click HERE
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 145
# 4
05-25-2013, 03:31 PM
Been DC'd twice today :<


CAPTAIN! I'm picking up a Golden Age Supervillian on long range sensors. She appears to be mooning us U_U"
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
# 5
06-02-2013, 09:46 PM
have you seen your performance drop since LOR? I have a 2011 MBP with the 6750 card and it's sluggish now when it used to be fast. And I get the "unsupported video card message"
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 48
# 6
06-04-2013, 05:11 PM
Sorry, but what part of CAN'T EVEN LOG IN did you miss? We're not seeing performance issues because we can't get into the game at all.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 48
# 7
06-06-2013, 04:51 PM
(Officially changing name to Grumpy Bear)
Career Officer
Join Date: Feb 2013
Posts: 453
# 8
06-06-2013, 05:13 PM
Quote:
Originally Posted by ru4tedward View Post
iMac with Nvidia GeForce video card, 256 Mb vram
Attempting with both wineskin 1.51 and 1.60
LOL, and you wonder why you're having problems?
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 48
# 9
06-12-2013, 01:28 AM
Okay, so I found this on the wineskin thread. Most of the people having problems are running 10.6.8. They suggested skipping Lion and going directly to Mountain lion. It's only $20. I gave it a shot and logged right in. Mind you, ML is rife with new "features" that will doubtlessly confuse you. And despite the fact that it CAN run on 2Gb of Ram, it's probably worth the effort to upgrade to 4 or more if you can.

Boneheads like the one above don't understand that a well-built machine can have a much longer active life than one dusted together out of spare parts.
Career Officer
Join Date: Feb 2013
Posts: 453
# 10
06-12-2013, 10:46 AM
This "bonehead" has a well-built machine, with premium parts, tyvm. The fact you paid more for inferior hardware doesn't concern me, but it is nonetheless amusing you buy said machine and then desperately want to run Windows software.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:16 AM.