Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 EU proxy broken?
01-20-2010, 10:37 AM
I've been using the eu proxy option in the launcher but since an hour or two ago I've been unable to get into the game unless I turn it off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-20-2010, 11:11 AM
Looks up from here, just ran a patch connection test through it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-20-2010, 11:20 AM
Patching through the EU proxy goes fine, but then it times out when the char selection should load. After the timeout i'm send to the login screen, providing the password there for the second time connect me to the server and i can play.

But the first time it timesout.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-20-2010, 11:33 AM
Hangs on connection to account server... timesout. Then back to the username/password screen. Tried around 3 times before getting bored. Deselected proxy, all works fine.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-20-2010, 11:38 AM
Connection to the login server does seem to be hanging. Will go poke the ops team. Thanks for the report guys!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-20-2010, 11:41 AM
Quote:
Originally Posted by coderanger
Connection to the login server does seem to be hanging. Will go poke the ops team. Thanks for the report guys!
I think its been like that for a couple of days now. Guess no one noticed.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:37 PM.