Cryptic Studios Team
Join Date: Jun 2012
Posts: 154
We will be bringing the Tribble server down for maintenance to apply a new update.
ST.31.20130609a.7

General:
  • Updated some icons in the Dilithium holding project progression.
  • Added gating to the existing navigation beacons.
  • Added new icons to the Dilithium Mine's fleet engineering consoles.
  • The assignment on your Dilithium Mine will now offer the bonus refining assignment.
  • The Romulan Reputation Tier 5 page now lists the plasma flamethrower as a reward.
  • Changed the names and description text for the rare level (Tier 2) Dilithium Mine duty officer missions.
  • Resolved an issue that could allow players in some situations to be able to repeatedly activate Dilithium Mine duty officer missions.
  • Players should no longer crash occasionally while deleting mail.
  • Fortifying the Market building in Mine Trap will now properly add hit points to those buildings.

Last edited by salamiinferno; 06-14-2013 at 03:55 PM.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,690
# 2
06-14-2013, 02:38 PM
Thanks Salami. time to go get that plasma flamethrower

Quote:
Originally Posted by borticuscryptic View Post
I find this line of replies sadly hilarious. We put a lot of work into the massive list of fixes/changes above, and ya'll are hung up on the ability to skip our content. =p
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,419
# 3
06-14-2013, 02:48 PM
The flamethrower is back! Yay!
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 292
# 4
06-14-2013, 02:52 PM
Still no word on a Sensor Scan fix; a Sci Captains primary space power broken for over two weeks!

I am sure if it was Attack Pattern Alpha that was broken it would have been fixed a lot sooner than this!
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 115
# 5
06-14-2013, 03:18 PM
Insert "where's the fix for my blowfish-Aquarius?" question here.
Cryptic Studios Team
Join Date: Jun 2012
Posts: 154
# 6
06-14-2013, 03:20 PM
Quote:
Originally Posted by strorus View Post
Still no word on a Sensor Scan fix; a Sci Captains primary space power broken for over two weeks!

I am sure if it was Attack Pattern Alpha that was broken it would have been fixed a lot sooner than this!
It's fixed, I stealth added it to the patchnotes from the 11th a couple days ago.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 549
# 7
06-14-2013, 03:33 PM
No jem pets fix in this build sigh. When?
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,690
# 8
06-14-2013, 04:23 PM
Quote:
Originally Posted by salamiinferno View Post
It's fixed, I stealth added it to the patchnotes from the 11th a couple days ago.
so that means it will actually proc past 3 KM it currently is to the 10 KM it should be?

Quote:
Originally Posted by borticuscryptic View Post
I find this line of replies sadly hilarious. We put a lot of work into the massive list of fixes/changes above, and ya'll are hung up on the ability to skip our content. =p
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 790
# 9
06-14-2013, 04:43 PM
Quote:
Originally Posted by salamiinferno View Post
It's fixed, I stealth added it to the patchnotes from the 11th a couple days ago.
what about mission bug which i can not do fixes? like bigger picture mainky the skip part
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 562
# 10
06-15-2013, 12:30 AM
Quote:
Originally Posted by salamiinferno View Post
  • Fortifying the Market building in Mine Trap will now properly add hit points to those buildings.
FINALLY.

While you are looking at that event, get the color coding of the areas on the minimap back. Since the new UI, you can barely even see the quadrant borders on the mini map. New players have big enough problems as it is to understand to stick to the area they spawned in, and that was when they could see them on the map...

Also there is sometimes a bug where the civilians in phase 4 (after defending the houses, escort to the shuttle landing area) only leave their buildings in an extremely slow fashion. If that happens it's impossible to reach the landing site in time if you wait for all civilians to gather. Though I have unfortunately no idea how to reproduce this bug. It happened to me like twice in 30 or 40 runs. So it's rare. But still, take a look please.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:53 PM.