Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I'm having two issues I'd like to report.

The first is that there are very few anomalies available in Delta Volanis. I've tried multiple instances, all have a very low respawn rate. I have found that trying to explore areas in which there are fewer players have a higher spawn rate, but it's still quite low.

Also, upon completing an away mission with a team, I loaded into Delta Volanis, then immediately disconnected. Now it takes forever to reconnect, and I DC as soon as sector space loads.

Anyone else having these issues?

UPDATE: I was able to log into another character and file a ticket. I then tried logging back into the character that was having the issue, at which time I immediately warped to the Sirius sector. That worked and I was able to move about the Sirius sector normally. Unfortunately, when I tried to re-enter Delta Volanis, I immediately disconnected. I believe warping out immediately is a short term solution. Everyone in Delta Volanis appears to be encountering this issue.

UPDATE 2: After the problem seemed to stop (was able to enter DV w/o being disconnected), I completed another mission, then was booted upon entering sector space. Now I am unable to log in at all (server is full).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-21-2010, 04:16 PM
yes I have the exact same problem with another Cluster.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-21-2010, 04:19 PM
Same here, now I'm stuck in Arucanis Arm - as a person standing on the ground of space - I can get connected for about 5 seconds before "disconnected from server"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-21-2010, 04:21 PM
same here completed the away mission in Delta Volanis an now i cna't stay connected long enought to move anywhere i was thinking on getting the lifetime for the game not if this keeps up
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-21-2010, 04:26 PM
Stuck as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-21-2010, 04:28 PM
Stuck as well
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-21-2010, 04:29 PM
This is something new to the latest patch... constant disconnects in the DV cluster, DV anomalies NOT respawning fast enough, and even more broken missions... not to mention the fact that I've done several ground missions now WITHOUT my away team and with NO way to call them down to the planets surface!!

LAME!!!!

This is crap.. I can't even MOVE from the spawn point when I log back in, with out being disconnected..


Good job Cryptic... you just fracked the game for me permanently... I can't do ANYTHING, but log in and promptly get disconnected!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-21-2010, 04:29 PM
No matter what sector/system I am in or which character I am using. Since the patch I am getting disconnected very 5-10 minutes. It has been like this ever since the patch last night (I updated my client this morning and love the additional fixes and add-ins) But the falling to the ground and constantly disconnecting is making it un-playable/testable - Its beta, but I only wish I could help find bugs. I hope this gets resolved soon... and that I'm not the only one : )
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-21-2010, 04:41 PM
Exact same problem here!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-21-2010, 07:02 PM
Same issue. In addition to DV drops and low respawn rates of anomalies to explore, "Aid the Planet" missions still do not properly update. Its in my mission queue, shows as updating from 2/10 to 10/10 when I buy them. I come back to the missioin and try to deliver the supplies but he doesn't take them. They just sit in the inventory. I know they're the right supplies because the mission thread was updated correctly.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:28 PM.