Cryptic Studios Team
Join Date: Jun 2012
Posts: 147
We will be bringing the Tribble server down for maintenance to apply a new update.
ST.31.20130609a.10

General:
  • Dilithium Mine
    • The beam down location for the ground map has been moved to the mine interior.
    • The ground map is now properly gated as a tier 1 unlock.
    • The tier 3 description text now mentions that unlocking this tier grants access to the second floor of the interior map.
    • Duty Officer Contacts and the Warp Core Vendor now unlock via their described track
    • The Rich Mining Node is now working.
    • Faction specific bank contacts have been added once they are unlocked.
    • The waypoints for the daily mining missions have been updated
    • The mine transwarp should now be available from your starbase.
  • The ships that are being rescued in the Azure Nebula queued event are now Romulan Republic ships.
  • Large and small hyposprays may now be purchased 100 at a time.
    • They still stack in groups of 20.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 52
# 2
06-18-2013, 11:30 AM
Quote:
Originally Posted by salamiinferno View Post
.[*]Large and small hyposprays may now be purchased 100 at a time.
  • They still stack in groups of 20.
[/list]
For the love of all that is holy and sacred, why on earth would you not increase the stack size? It is ridiculous that you require amounts of these consumables >20, and won't raise the stack size. A stack size of 50 is more than reasonable.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 866
# 3
06-18-2013, 11:45 AM
Quote:
Originally Posted by sthraxpwe View Post
For the love of all that is holy and sacred, why on earth would you not increase the stack size? It is ridiculous that you require amounts of these consumables >20, and won't raise the stack size. A stack size of 50 is more than reasonable.
I can't agree with this enough. I bought everything I'd need except for the Nukara Marks to get my Rep up, and I had to basically EMPTY my bank to store all the devices. PLEASE, for the love of GOD, make the stack sizes bigger. Same goes for Deuterium Surplus, having them stack to five (and getting them four at a time) is a HUGE pain in the butt. >.>
CHARACTER GRID (@Lord-Ice):
___ |___ _ Fed ____| ____ _KDF __ ____| Rom
Tac_|_Thomas Hale_| __ __Illusion _____| Silence (K)
Eng | ___Antilles _ _| _ Mirror Rygobeth__| N'Vek (F)
Sci _| __ Rygobeth _| _Lukor Son of Q'Tar | Devala (F)
Rihannsu
Join Date: Jul 2012
Posts: 884
# 4
06-18-2013, 04:12 PM
Quote:
Originally Posted by icegavel View Post
I can't agree with this enough. I bought everything I'd need except for the Nukara Marks to get my Rep up, and I had to basically EMPTY my bank to store all the devices. PLEASE, for the love of GOD, make the stack sizes bigger.
Why are you storing them in the first place? You can buy them at every station. Complete waste keeping them in the bank when you can just fill up projects straight from a vendor.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 314
# 5
06-18-2013, 05:37 PM
Quote:
Originally Posted by warpangel View Post
Why are you storing them in the first place? You can buy them at every station. Complete waste keeping them in the bank when you can just fill up projects straight from a vendor.
Its easier to have get in all in one trip than to have to go back 36 time as you work your way through the rep system especially if your doing this on multiple toons. If I had to go back to port for all of my 3 toons every day it would take me at least 20 min just to start new projects.

IMO its totally worth it to get them ahead of time and if I wanna get this stuff while I'm already there i should be able to do so without filling my bank like a bunch of tribbles attacking a stack of banana splits.

Either stack limits need to increase or the devs need to use stuff that already stacks a lot more EC into one inventory spot. But using literally 60 inventory spots to store 384,000 EC worth of rep inputs is just plain ridiculous. It was bad enough for the 1st two reps but now its even worse cause the devs had a chance to see how bad it was the 1st time and they did it again with the Nukara rep.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 634
# 6
06-18-2013, 12:11 PM
Quote:
Originally Posted by sthraxpwe View Post
For the love of all that is holy and sacred, why on earth would you not increase the stack size? It is ridiculous that you require amounts of these consumables >20, and won't raise the stack size. A stack size of 50 is more than reasonable.
Truth - and it's not like it'll affect the combat utility. Currenly if you have a single Hypo in your device slot and 50 in your inventory it'll pull from the 50 in your inventory before it ever even touchs what's in the device slots, so just increase the stack size already.

And while you're at it why not add the ability to purchase multiple weapons from the shipyard vendors. It'd make filling in the torpedo requirements for the starbase a whole lot easier.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 381
# 7
06-18-2013, 12:16 PM
Noticed that Gamma Orionis has a daily once again. When is the defender accolade for it going to be fixed?
Formerly: Ally_of_the_Force/Now: A Ticked Off Customer
Member Since 10-2009/Murdered 6-2012
4 Year Veteran Beta Tester
NO TO ARC!!!
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,661
# 8
06-18-2013, 06:16 PM
I agree with others. Please increase the stack size for hypos, shield charges, and power cells.

I've read a possible reason why they won't do that is "because you could store a bunch of extras on bridge officers". If that's the case, then what is the big deal? It's not like carrying a bunch of extra consumables gives us some sort of advantage to exploit the game.

For crying out loud, bridge officers go through shield charges and power cells like they were candy and it's annoying needing to restock them when I don't have the EC anymore but did have it when I stocked them up the first time.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 333
# 9
06-18-2013, 07:08 PM
Please, at least, up the stack of consumables to at least 50 if not 100.
Starfleet Veteran
Join Date: Sep 2012
Posts: 939
# 10
06-18-2013, 01:20 PM
Quote:
Originally Posted by sthraxpwe View Post
For the love of all that is holy and sacred, why on earth would you not increase the stack size? It is ridiculous that you require amounts of these consumables >20, and won't raise the stack size. A stack size of 50 is more than reasonable.
Just adding my support to this quote, as those above me have. Honestly I understand why cryptic wont allow us to buy more inventory space, the more each player has the faster the server hard drives need to be. I get that. Its a huge technical nightmare. But stack sizes could be increased up to 255 with no need to upgrade hardware.

Do it cryptic, go on, do it. Increase the stack sizes cryptic, you know you want to cryptic. All the cool developers are doing it cryptic. Why don't you listen to us and just do it cryptic. Then latter find some stuff and burn it cryptic, that's right burn it, listen to the voices cryptic.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:01 PM.