Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Ok, So i've had the game installed for a week and I havent gotten passed the log in server. So i installed the game on my laptop which can barely run it but behold, i got through. So the issue seems to be with my main computer. I have opened every port i can find to open for this game, i've allowed it through the firewall, i've turned the firewall off, and nothing. I've ran the nettest on both computers and the laptop gets through no problem, but the computer times out. Is there ANYTHING that can be done?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-25-2010, 01:51 PM
need more detail...

when you try to use it... what exactly happens... any error messages... anything else? it might not be a connection issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-25-2010, 02:03 PM
when i try to log into the game it says "timed out at account server" i'm using windows 7 64 bit
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-25-2010, 02:31 PM
Try this.

Start the Launcher.

Click the OPTIONS button at the top of the page.

Make sure you have NONE set for Proxy.

Click Ok.

See if that works.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-25-2010, 02:39 PM
Tried it. Didn't make a difference
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-25-2010, 02:58 PM
Dstahl no offence, but please read the other threads. People have even gon as far as indepth disccussios with ISP,s and even router manufacturers because they keep gettign DC'd. The problem seems to be a routing issue on YOUR side, not ours.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-26-2010, 07:01 AM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
Try this.

Start the Launcher.

Click the OPTIONS button at the top of the page.

Make sure you have NONE set for Proxy.

Click Ok.

See if that works.
Dstahl, thanks for the reply - but this is not the problem!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-01-2012, 08:55 AM
.................................................. .................................................. ..........
Ensign
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
# 9 try
01-19-2014, 10:45 AM
Close all programs and windows on the lower right corner for example, programs like skype DropBox try to join the game connection problem will be solved
Community Moderator
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,575
# 10
01-19-2014, 11:18 AM
Quote:
Originally Posted by forunder View Post
Close all programs and windows on the lower right corner for example, programs like skype DropBox try to join the game connection problem will be solved
Uh the last post on this was almost 2 years ago...I think they've solved it or moved on

As such....

Hey hey now!

BAD ZOMBIE BAD GO BACK TO THE GROUND!

Seriously folks, if a thread hasn't been responded too in 30 days please don't bring it back up If you feel you need to continue the thread by all means make a new one!

/Closed
Volunteer Community Moderator for the Star Trek Online forums
My views may not represent those of Cryptic Studios or Perfect World Entertainment
If you wish to speak to someone on the community team, file a community support ticket here, as we are not able to respond to PMs regarding moderation inquiries.
Contact: Twitter | Line Messenger: askray113
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:36 AM.