Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,533
# 1 STO loading, but not appearing
08-20-2013, 05:27 PM
I see the STO game in the bottom, where you have all the tabs. It's there, I click on it but it does not full screen or anything. It was working fine this morning, now I can't make it come up on the screen.

Edit: Loader screen does not come up, but it appears in the desktop tab

Last edited by deaftravis05; 08-20-2013 at 05:31 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 64
# 2
08-21-2013, 06:54 AM
There's a few workarounds to this problem, one of which is linked to in the message at the top of each forum (the one in red text) that reads: >> Having trouble with the launcher not displaying even though it is open on the task bar? Click here. <<

Another solution is to right-click on the STO tab on your task bar and select "Move" from the small menu window that opens. Then click on the UP arrow on your keyboard until the launcher appears. Once you see the launcher you can use your mouse to click on it and drag it fully onto the screen.

Last edited by grizzlyuk; 08-21-2013 at 10:31 AM. Reason: correcting a typo
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,533
# 3
08-22-2013, 12:37 PM
*facepalm* I did not see that, thanks
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:02 PM.