Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Taking screenshots
01-29-2010, 01:07 PM
Is there a way to get rid of the HUD when taking screenshots?
On that note, where do we find out about those aspects of the control interface?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-29-2010, 01:49 PM
I think if you hit Print Screen it will remove the HUD. At least it did in CB/OB.
It won't remove it from your screen but when you look at the screen shot it won't appear.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-29-2010, 01:56 PM
I believe ALT-F12 does it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 02:16 PM
do you know where they are saved?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-29-2010, 02:43 PM
In the Live\Screenshots folder.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:04 AM.